CURSURI ENGLEZA SI GERMANA

NU ITI PLACE, NU PLATESTI!!

Nimic nu e mai frustrant decat sa platesti pentru un serviciu de care de care nu ai fost multumit. La finalul sedintei, stabilesti daca ceea ce avem de oferit este solutia pentru tine si daca nu este, nu este nevoie sa scoti niciun ban din buzunar. :)

Cel mai important lucru pentru a reusi in invatarea unei limbi straine este metoda de
abordare. In cadrul meditatiilor si cursurilor noastre, profesorii nostri au un stil de predare adaptat nevoilor dumneavoastra, bazat pe comunicare, activitati interactive dar si practice, prin intermediul carora va veti dezvolta aptitudinile de vorbire, scriere, citire si ascultare in limba engleza. Indiferent ca va pregatiti pentru Cambridge, TOEFL, IELTS, olimpiade, teste sau, pur si simplu, doriti sa va dezvoltati pe plan personal invatand limba engleza, Centrul de meditatii Leia va ofera sprijinul de care aveti nevoie.

Meditatii individuale (one2one)

CLICK PENTRU DETALII
Meditatii individuale personalizate
Limba engleza - 80 RON / 2 ORE
Limba germana - 90 RON / 2 ORE
Rezerva-ti locul !

Cursuri mici (2-4 cursanti)

Meditatii in pereche sau mini grup – 55 RON / cursant / 2 ore
Rezerva-ti locul !

Cursuri de grup (5-10 cursanti)

Cursuri de grup
Limba engleza - 280 lei / modulul de 21 ore
Limba germana - 290 lei / modulul de 21 ore
Centrul Leia vă oferă următoarele cursuri:
Acest modul se adresează celor care au deja o bază în limba engleză. Pentru a putea participa la acest modul trebuie ca verbele to be, to have, structurile there are, there is precum si primul timp verbal care se studiază in limba engleză, Present Simple Tense,  să vă fie deja cunoscute.
Metodele de predare sunt interactive si moderne.
Cursul se desfăsoară timp de 7 saptămâni, în fiecare luni, între orele 19 și 22. 
Vă așteptăm cu drag!
Cursul se desfășoară în fiecare miercuri, între orele 19 și 22, timp de 7 saptămâni. Manualul și fișele sunt incluse în preț. La finalul modulului veți susține un test și veți primi o diplomă de participare.


Cursul se desfășoară în fiecare joi, între orele 19 și 22, timp de 7 saptămâni. Manualul și fișele sunt incluse în preț. La finalul modulului veți susține un test și veți primi o diplomă de participare.


Cursul se desfășoară în fiecare marți, între orele 19 și 22, timp de 7 saptămâni. Manualul și fișele sunt incluse în preț. La finalul modulului veți susține un test și veți primi o diplomă de participare.


0Cursul se desfășoară în fiecare sâmbătă, între orele 9 și 12, timp de 7 saptămâni. Manualul și fișele sunt incluse în preț. La finalul modulului veți susține un test și veți primi o diplomă de participare.